Referenties

“Heel waardevol, steunend en begeleidend in een rollercoaster aan emoties. Floris is een transparante, heldere mediator en adviseur, die ons in een proces van scheiden waar veel meer bij komt kijken als wij in eerste instantie dachten. Hij helpt de visie scherp te houden, de eerlijkheid te behouden en in goede harmonie te ontbinden van elkaar. Heel waardevol en onmisbaar in een periode van verdriet, eerste loslaten en veel te veel aan je hoofd hebben.”

“Ongelofelijk goed geholpen. Ondanks dat dit een hele verdrietige periode is zijn wij goed geholpen door Floris. Hij verteld alles duidelijk en geeft je een realistisch beeld hoe de zaken ervoor staan. Hij is onpartijdig en kijkt naar beide partijen. Ik ben zo blij dat ik niet voor een advocaat ben gegaan. Dit is op de juiste manier afgehandeld zodat je door kan met je leven.”

“Zorgeloos door een lastige periode. Alles is bespreekbaar. Wij voelden ons gelijk op ons gemak. Veel dingen werd ons uit handen genomen waardoor wij tijd hadden om de dingen goed met elkaar te bespreken. Zeker heel belangrijk als er kinderen in het spel zijn. Voor beide partijen wordt de beste oplossing gezocht.”

“Floris, ik heb het mediation traject zeer positief ervaren mede door jouw inbreng, je bent onpartijdig, eerlijk en je voelde haarfijn wanneer er een stukje humor ingebracht kon worden, dat gaf af toe wat “lucht” tijdens de gesprekken.”

“Zonder deze bemiddeling waren we er niet goed doorheen gekomen. Dank voor de begeleiding.”

“In deze moeilijke tijd heeft Floris ervoor gezorgd dat ik en mijn (ex) vrouw zonder al teveel problemen de juiste afspraken hebben gemaakt. Zowel op financieel gebied als alles wat met onze dochter te maken heeft. Hij is eerlijk en denkt aan beide partijen. Zeker aan te bevelen!”

“Ik heb onze samenwerking met Floris als prettig ervaren, altijd vriendelijk, rustig en duidelijk in zijn uitleg. Alle zaken werden voor beide kanten goed toegelicht, zodat we altijd met een goed gevoel vertrokken na een afspraak.”

“Wij zijn op een professionele wijze geholpen bij de scheiding, waarbij alles ter sprake is gekomen en goed is uitgelegd. Voor beide partijen is gekeken om het beste eruit te halen en vanwege de expertise en onafhankelijkheid van een mediator is dit bij ons goed gelukt. Nu kunnen we allebei verder om onze eigen toekomst op te bouwen.”

“Lieve, aardige man die goed luistert.  Hij vraagt wat we willen en tot nu toe gedaan hebben en daarop gelijk duidelijk uitlegt waarom datgene wel of niet goed is. Geeft duidelijk aan wat het handigste is en kijkt wat goed is voor allebei en vooral ook voor de kinderen. Prettig contact. Niet opdringerig en luistert naar ons.”