Referenties

“Floris, ik heb het mediation traject zeer positief ervaren mede door jouw inbreng, je bent onpartijdig, eerlijk en je voelde haarfijn wanneer er een stukje humor ingebracht kon worden, dat gaf af toe wat “lucht” tijdens de gesprekken.”

“Zonder deze bemiddeling waren we er niet goed doorheen gekomen. Dank voor de begeleiding.”

“In deze moeilijke tijd heeft Floris ervoor gezorgd dat ik en mijn (ex) vrouw zonder al teveel problemen de juiste afspraken hebben gemaakt. Zowel op financieel gebied als alles wat met onze dochter te maken heeft. Hij is eerlijk en denkt aan beide partijen. Zeker aan te bevelen!”

“Ik heb onze samenwerking met Floris als prettig ervaren, altijd vriendelijk, rustig en duidelijk in zijn uitleg. Alle zaken werden voor beide kanten goed toegelicht, zodat we altijd met een goed gevoel vertrokken na een afspraak.”

“Wij zijn op een professionele wijze geholpen bij de scheiding, waarbij alles ter sprake is gekomen en goed is uitgelegd. Voor beide partijen is gekeken om het beste eruit te halen en vanwege de expertise en onafhankelijkheid van een mediator is dit bij ons goed gelukt. Nu kunnen we allebei verder om onze eigen toekomst op te bouwen.”

“Lieve, aardige man die goed luistert.  Hij vraagt wat we willen en tot nu toe gedaan hebben en daarop gelijk duidelijk uitlegt waarom datgene wel of niet goed is. Geeft duidelijk aan wat het handigste is en kijkt wat goed is voor allebei en vooral ook voor de kinderen. Prettig contact. Niet opdringerig en luistert naar ons.”