Online scheiden via Scheiden met Floris

 

Online scheiden

Vanwege het vermijden van persoonlijke contacten biedt Scheiden met Floris, met ingang van heden ook de dienst online scheiden aan.

Hoe kunnen jullie persoonlijke wensen via online Scheiden gerealiseerd worden?

Wat zijn jullie:

  • persoonlijke wensen?
  • dilemma’s?
  • vragen?
  • zorgen?

 

Net zoals bij de reguliere dienstverlening gaan we in overleg jullie doelstelling(en) vastleggen. Wat is er nodig om gezamenlijke doelstellingen te realiseren?

De volgende stap is om hier een stappenplan van te maken waarbij we alle stappen zorgvuldig met elkaar bespreken en doornemen.

Welke keuzes, opties en mogelijkheden zijn er en welke passen het beste bij jullie wensen, situatie en omstandigheden?

Hoe leggen we dit goed, helder en duidelijk vast?

 

Online scheiden

 

Hoe vraag ik deze dienst aan?

Om een afspraak te maken voor online scheiden vul dan graag het contactformulier in https://scheidenmetfloris.nl/contact/ en geef duidelijk aan dat jullie een afspraak voor online scheiden willen maken.

Vervolgens neem ik telefonisch contact met jullie op om dit samen goed af te stemmen.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk direct telefonisch contact (06-51020457) met mij op te nemen.

Hoe werk het?

De gesprekken kunnen plaatsvinden op twee maar ook op meerdere locaties. Ook hierin kiezen we voor de meest wenselijke oplossing.

De video afspraken kunnen gemaakt worden met behulp van Skype (https://www.skype.com/nl/) Zoom of Facetime. Andere videoprogramma’s kunnen desgewenst in overleg vanzelfsprekend ook worden gebruikt.

We bespreken al jullie vragen, verzoeken en wensen. Alle ter beschikking zijnde hulpmiddelen zullen gebruikt worden om alles duidelijk en inzichtelijk voor jullie te maken.

Daarnaast kunnen we ook gegevens uitwisselen via de mail.

Alle officiële documenten die ondertekend moeten worden zullen per post verzonden worden.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend zal Scheiden met Floris het proces, met alle deskundigheid en zorgvuldigheid, verzorgen en begeleiden. Scheiden met Floris levert via Online Scheiden dezelfde kwaliteit als bij de reguliere gesprekken met als belangrijkste uitgangspunt samen tot een passende oplossing te komen.