Mediator bij scheiden in Wormer, Wormerveer, Wijdewormer

Mediator bij scheiden in Wormer, Wormerveer, Wijdewormer 

Uit elkaar en wat nu?

Er zijn tienduizenden mensen per jaar die ervoor kiezen om niet langer met elkaar door te gaan. Een scheiding is vaak een emotionele en stressvolle periode. Een scheiding wordt daarom ook door verschillende specialisten vergeleken met een rouwproces. Het verlies  van de partner roept verschillende emoties op. Naast onzekerheid hebben ook veel mensen last van emoties als boosheid en verdriet. Hierdoor worden de onderlinge gesprekken soms bemoeilijkt, terwijl dit wel erg belangrijk is om de scheiding goed af te kunnen handelen. Dit is een reden voor veel mensen om te kiezen voor mediation bij scheiden in Wormer, Wormerveer, Wijdewormer. Het is mogelijk dat jullie nog aan het twijfelen zijn en dat jullie nog dingen willen proberen. Wellicht hebben jullie alles echter al geprobeerd en willen jullie er definitief een punt achter zetten. In beide gevallen is het belangrijk dat je je vast goed inleest over de mogelijkheden om de scheiding te regelen. Bijvoorbeeld bij Scheiden met Floris. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een mediator en hoe herken je een goede mediator?

Voordelen van een mediator bij scheiden in Wormer, Wormerveer, Wijdewormer

Waarschijnlijk ben je al redelijk op de hoogte van de voordelen van mediation bij scheiden in Wormer, Wormerveer, Wijdewormer. Bijna iedereen kent tegenwoordig wel een ander stel dat de scheiding succesvol heeft afgehandeld met behulp van een mediator. Zij hebben jullie dan mogelijk al uitgelegd hoe zij dit proces hebben ervaren en waarom zij hebben gekozen voor mediation bij de scheiding. De belangrijkste voordelen voor veel mensen zijn:

  • Het scheidingsproces wordt meestal binnen 3 maanden doorlopen.
  • De lagere kosten.
  • Het in onderling overleg maken van goede afspraken, welke ook rechtmatig worden vastgelegd.
  • Alle belangrijke onderwerpen worden besproken en behandeld, op advies van de mediator.

 

Hoe herken ik een goede mediator? 

Je ziet de voordelen van een mediator in en kiest ervoor te gaan scheiden met behulp van mediation. Het is dan erg belangrijk dat je een goede mediator kiest. De mediator is namelijk van doorslaggevend belang bij het succesvol afhandelen van de scheiding. In eerste instantie doen veel mensen vaak online onderzoek naar mediators. Er zijn ook een aantal sites waar mensen ervaringen delen over hoe bij hun de scheiding is afgehandeld. Een belangrijke site hiervoor is Klantenvertellen: https://klantenvertellen.nl/referenties/scheiden_met_floris/

Wanneer je te spreken bent over de ervaringen die je kunt vinden over de mediator(s), is het belangrijk dat jullie vervolgens kennismaken met de desbetreffende mediator. Kies je voor mediation bij scheiden in Wormer, Wormerveer, Wijdewormer? Dan kan je gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk of er wederzijds vertrouwen is, dat jullie open staan voor de werkwijze van de mediator en dat er een klik is. De mediator zal jullie begeleiden gedurende het scheidingsproces.

Mediator bij scheiden in Wormer, Wormerveer, Wijdewormer is dat iets voor jullie?

Zien jullie de voordelen in van mediation bij scheiden in Wormer, Wormerveer, Wijdewormer? Is de interesse hiervoor bij jullie gewekt? Er zijn veel voordelen, wanneer jullie kiezen voor een mediator. Door het scheidingsproces goed en snel te doorlopen, kunnen jullie je al weer snel gaan focussen op de toekomst. Voor de hele regio Waterland en de Zaanstreek is Floris Heuyerjans (tel. 06-51920457) jullie professionele en MfN en ADR gecertificeerde (familie)mediator. Wil je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen bij een goede mediator in de nabije omgeving? Dan kan je uiteraard ook het contactformulier https://scheidenmetfloris.nl/contact/ invullen.

Voor nog meer informatie kun je ook gratis mijn e-book: “Ongedwongen Onthuwelijken”downloaden via de volgende link: https://kijk-op.nl/onthuwelijken/